Skab overskud

- så du har styrken og modet til at gøre det, du længes efter.
Mentaltræningskursus på hold

Vil du finde modet og styrken til at lave de ændringer, du længes efter? ✔️

– Ønsker du mere energi og overskud, så du kan handle på det, der betyder mest? ✔️

– Vil du have indsigt i, hvad der bremser dig, så du kan gøre noget ved det? ✔️

– Vil du lære at være ordentligt tilstede her og nu, så du får det bedste ud af din hverdag? ✔️

– Ønsker du at mærke så meget styrke og glæde, at alt det udenom ikke længere styrer dig? ✔️

 

Så er dette kursus helt sikkert noget for dig…

 

 
 
 
Du oplever måske, at du …
 • bliver fanget i hverdagen og bare gør dit bedste for at følge med
 • ikke får gjort de ting, der kunne ændre din hverdag til noget bedre
 • har svært ved at være nærværende og i stedet tænker på alt muligt andet
 • skælder dig selv ud og har negative tanker om, hvad du kan og formår
 • har en tendens til at føle dig stresset og overvældet
 • bliver styret af arbejde, familie, økonomi eller helbred, så det udmatter dig
 • bekymrer dig meget og har svært ved at slippe tankerne igen
 • ikke får stoppet op og snakket med dig selv
 • har lyst til et pusterum, men ikke føler du har mulighed for det
 • kan blive ramt i maven af tanker som:
  • “Spilder jeg min tid? Spilder jeg mit liv?”
  • “Er det virkelig det her, jeg vil?”
  • “Hvorfor kan jeg ikke bare være mig selv?
 • står i venteposition til noget bedre, når bare…
 
 
Det sker ikke af sig selv

Du ved selvfølgelig godt, at tingene ikke bare sker af sig selv. Men vi bliver tit ved med at gøre de samme ting, leve på den samme måde, følge de samme strategier – og et eller andet sted håber vi så, at tingene ændrer sig på trods. Vi håber på, at noget sker. Vi siger til os selv, at hvis jeg bare skruer op og gør mere af det her, så skal der nok ske ændringer. Ja, men sandsynligheden for, at du får mere af det samme er meget høj.

Jeg kender det så godt!! Men efterhånden har det printet sig godt og grundig fast i min hjerne, at hvis vi gør det samme, som vi altid har gjort, får vi også de samme resultater, som vi altid har fået. Derfor er det nødvendigt at gøre noget andet. Og hvis det bare var ligetil, havde du jo gjort det. Ofte har vi svært ved at se, hvad der står i vejen – hvad vi selv kan gøre. Jeg har stor erfaring både som mentaltræner og personligt med at bryde blokeringer og skabe ændringer – og det er bl.a. det, jeg giver videre til dig på dette kursus.

 

 

 

Dit UDBYTTE 

På mentaltræningskurset lærer du:

– at opnå ro indeni, så du nemmere kan være nærværende

– at lytte til dig selv og forstå dig selv bedre, så du kan agere mere ærligt

– at ændre dine tanker, så de støtter dig og får dig i mål

– at styrke dit fokus, så du får mere af det, du ønsker

– at fjerne dine blokeringer, så du er fri til at gøre det, du har lyst til

– at skrue ned for bekymringer og negative tanker, så du får mere overskud

– at skrue op for din indre styrke, så du står stærkt og roligt i dig selv

– at løse udfordringer på en lettere måde, så du får mere energi

– at se på dig selv med mildere øjne, så du har lettere ved at flytte dig

 
 
Hvad drømmer du om?

➡️ ➡️ … om du ønsker at blive en mor, der viser mere overskud end surhed, eller om du ønsker at komme i god form eller måske ønsker at blive mindre hård og mere rummelig overfor dig selv er hip som hap. Hvis du VIL det, og det ikke allerede er sket, så er der brug for noget andet – og det kunne være dette kursus. 

Det kan også være, du ønsker at blive en bedre kæreste (uanset om du har en eller ej), en sjovere kollega eller en mere nærværende ven. Eller du drømmer om at nyde mere, grine mere, elske mere. Eller du vil i gang med et nyt job, en ny hobby eller bruge mere tid på dig selv. 

Kurset er skruet sådan sammen og over så lang tid, at det er muligt for alvor at ændre på ‘plejer’ og finde modet til at lave netop den forandring, du drømmer om. Du vil samtidig opleve stærke sidegevinster som fx øget indre ro, bedre fokus, stærkere bevidsthed, bedre søvn, mere tålmodighed, styrket selvbillede og selvfølgelig mere OVERSKUD.

 

På dette kursus får du:

 • 1 undervisningsmodul på 5 timer, hvor der er inkluderet en let frokost
 • 4 undervisningsmoduler af 3 timer
 • Et ekslusivt lille hold med kun 6 pladser
 • Et forløb, der strækker sig over min. 3 måneder – vi mødes ca. hver 3. uge
 • Undervisning af mig – teori og praksis
 • Sparring og coaching af mig i plenum
 • Øvelser, tests, processer og live mentaltræninger
 • Motivations-sms’er hver uge mellem modulerne
 • Garanteret effekt ved daglig mentaltræning i ca. 15 min.
 • Minimum 7 mentaltræninger på lydfiler, som du bruger mellem alle moduler 
 • Mentaltræningerne kan du downloade fra et online forum – du får den første ved tilmelding
 • En mappe til løsark og din egen bog til noter
 • Masser af lærerig erfaringsdeling og synergi med de andre deltagere
 • Mulighed for at kontakte mig, når du har brug for det gennem hele forløbet
 • Smukke omgivelser og en behagelig atmosfære – samt kaffe, the, vand og snacks

 

Kurset afholdes på adressen:

Linen 75, 8450 Hammel i det smukke Vestre Ledvogterhus beliggende i Frijsenborg-skovene, som du ser på billederne her på siden. Der er parkering lige ved døren. Du har mulighed for at komme før eller blive efter undervisningen, parkere bilen hos mig og give dig selv en gåtur eller lidt tid til ro og fordybelse i skoven. I bil tager det ca. 30 min. fra Aarhus, Skanderborg, Randers og Silkeborg og under 10 min. fra Hammel.

 

Holdforløb  – at deltage på et hold har stor betydning for dit udbytte, selvom det ALTID er helt op til dig, hvad, hvornår og hvor meget du vil dele. Måske tænker du, at det kan være svært at dele erfaringer med nogen, du ikke kender, men efter du har prøvet det, vil du sikkert (som de mange andre, der har deltaget på mentaltræningshold) understrege, hvor meget det har givet dig at lytte til de andre, hvor befriende det er at høre, at andre også kommer på dybt vand,  og hvor motiverende det er at høre succeshistorier og grine af alt det pudsige, der sker undervejs. Du kan godt glæde dig!

 

 

 

 
De 5 moduler

Modul 1: SKAB RO OG DEN BEDSTE START – på det første modul lærer du at skabe de bedste forudsætninger for lave forandringer på en nemmere og mere holdbar måde. Når tankerne og kroppen ‘larmer’, bremser de for udvikling. Du blokerer simpelthen dig selv. Derfor lærer du at finde ro, både i kroppen og i sindet, og du får indsigt i hjernen, og i hvordan vi bedst udnytter den.

 

Modul 2: TANKENS KRAFT – på andet modul bliver det tydeligt for dig, hvordan dine tanker kan styre dig ud af omveje og på afveje, selvom du måske tror, at du har valgt den direkte vej eller måske ligefrem en genvej. Oftest er vi ikke klar over, hvilke tankemønstre der egentlig styrer os. Så hvad er det, der foregår i din daglige ‘hjernevask’, og hvordan får du den vendt til din fordel? Tankens kraft er enorm, positiv som negativ.

 

Modul 3: LAV SELVOPFYLDENDE MÅL – på det tredje modul lærer du en meget effektiv genvej til at komme i mål med de ændringer, du ønsker. Måske er du usikker på, hvad du egentlig gerne vil, og måske har du alt for mange erfaringer med ting, der ikke er lykkes? Det får du lov at se nærmere på. Du lærer at lytte indad, og du bliver skarp på at få formuleret og visualiseret det, du gerne vil på en måde, så du automatisk tager de skridt, der skal til.

 

Modul 4: MINDRE MODSTAND – MERE ENERGI – på fjerde modul stiller vi skarpt på, hvad der betyder mest for at kunne trives. Hvad er det egentligt, vi ønsker os mest, når alt kommer til alt? Hvad er det, der driver os, og hvad vælter os af pinden, inden vi overhovedet når at komme ordentlig i gang? Du får indsigt i, hvad der typisk bremser os og skaber uro og drama, og du lærer, hvordan du vælger vejen med mindst modstand.

 

Modul 5: BRUG DIN EGEN STYRKE – på femte og sidste modul lærer du, hvordan du holder fast i træningen og kan bruge den til at skabe flere resultater og fortsat arbejde med at forme dit liv og din fremtid, som du ønsker. Livet vil blive ved med at byde på udfordringer, selvom du nu står et helt andet sted. Men du vil opleve at være langt bedre rustet til at klare hvad end, der møder dig. Og du får tillige på dette modul et ekstra redskab til tage imod det, der kommer i tillid til, at du finder den bedste vej igennem.

 

 

Din investering

Prisen for hele forløbet er:

5.997,- kr. inkl. moms

eller

1.999,- kr. pr. måned i tre måneder

 

 

 

 

 
 
Næste hold ikke fastlagt
 
INTERESSERET?

Kan du mærke at mentaltræningskurset kunne være noget for dig, så skriv eller ring gerne til mig, så tager vi snak om dine muligheder.

Mobil: 3024 8084

Mail: info@mentalforandring.dk

 

  
Det siger tidl. deltagere om kurset:

“Kombinationen af at mentaltræne derhjemme og derefter dele erfaringer med gruppen og få Mariannes indspark, har virkelig rykket for mig. Det er fedt at mærke, at jeg selv kan ændre mine tanker om mig selv i verden og om mine medmennesker. Det har været værdigfuldt for mig.

Jeg har glædet mig til hver eneste seance hos Marianne. Hver gang har jeg følt mig beriget og har fået nye indsigter om mig selv. Selve mentaltræningen gør, at jeg handler med en helt anden ro end tidligere. Det føles godt.

Rikke, medlemskonsulent

*****************

“Kurset ved Marianne har givet mig større indsigt i hvordan mine tanker påvirker mine handlinger. De mentale træningssessioner har mærkbart ændret mit syn på mig selv, gjort mig mere tilfreds og mere tålmodig i mit familieliv. 

Det er værktøjer jeg kan bruge i det daglige, men også ligge væk og finde frem igen når jeg kan mærke at der er tid. For mig er det det afgørende at den mentale værktøjskasse takket være Marianne nu står åben.”

Liv, journalist

********************

“Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har lært, hvordan jeg sætter mig selv i fokus på en måde, der giver mine omgivelser og mig selv mere ro. 1000 tak!”

Kathrine, sygeplejerske

*********************

“Det kan ikke sammenlignes med nogle af alle de selvhjælpsbøger der florerer. Det her er ikke overflade eller quick-fixes. Tværtimod. Mentaltræningskurset handler om mig – og mine indre samtaler med mig selv. Det er som om, at jeg er kommet tættere på mig selv igen.

Jeg har opdaget en indre ro, som jeg kan blive ved med at finde tilbage til. Kurset har givet mig anledning til, at se på min tilværelse og stille skarpt på, hvad jeg vil og hvilke mål jeg derfor har.

Det kan siges meget kort: Det virker. Der er så mange positive virkninger ved at tage en pause i hverdagen til mig selv. Jeg sover bedre, jeg har ikke tankemylder på samme måde, jeg har bedre tålmodighed og allervigtigst – jeg føler mig mere nærværende.”

Maria, teamleder

 

 
I TVIVL?

Har du brug for at vide mere, så tøv ikke med at ringe til mig, så tager vi en snak. Jeg træffes på 3024 8084 (kl. 9.00-16.00) – læg gerne en besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage. Du kan også sende en mail på info@mentalforandring.dk