GRATIS mentaltræning: Et Selvkærligt Boost

FØLER du dig fanget af vilkår, der presser dig?

 

Måske er det nære relationer, der er svære og krævende? Eller dit job, der dræner dig? Eller måske lever du med en kronisk sygdom, der begrænser dig?

 

Du er ikke alene. Men det kan nemt føles sådan. For andre ved jo ikke, hvordan det er at være i dine sko…

 

Måske har du det sådan, at du bare ønsker, at det skal stoppe, så du kan få luft igen. Men vi kan ikke altid ændre på vores livsomstændigheder, i hvert fald sjældent med et snuptag. 

 

Derfor har jeg lavet denne mentaltræning, som du kan lytte til, gerne dagligt eller når du trænger til en saltvandsindsprøjtning. 

Den indeholder stærke positive sætninger, som vil støtte og booste dig – og i takt med at du gentager træningen, vil de styrkende sætninger blive en del af dit mindset og hjælpe dig med at se mere kærligt på dig selv og træffe gode og sunde valg for dig.

 

Mentaltræningen hedder og er “Et Selvkærligt Boost” – og du modtager den og tre mails med indsigter i emnet ved at tilmelde dig i boksen nedenfor billedet.

 

Rigtig god fornøjelse.

Kh Marianne

Ja tak - jeg vil gerne modtage mentaltræningen "Et Selvkærligt Boost"

* skal udfyldes

Du bliver samtidig tilmeldt mine nyhedsmails, som du selvfølgelig til hver en tid kan afmelde igen, hvis de ikke har din interesse.

 

Hvad er mentaltræning?

En træningsdiciplin, der oprindeligt blev brugt til at få elitesportsudøvere til at præstere bedre. Men metoden kan bruges til meget mere – faktisk til enhver personlig forandring.

Selve mentaltræningen foregår udelukkende ved at lytte til guidninger, der først får dig i en dyb, behagelig afslappet tilstand, hvor du er særlig modtagelig – og dernæst forsætter med sætninger, der foreslår de tanker, følelser og handlinger, som du ønsker skal fylde hos dig. Sætningerne gentages og skaber hermed nye støttende tankespor i din hjerne.

Mentaltræning er en veldokumenteret, evidensbaseret træningsform, der er effektiv, nem og behagelig.

Du bliver guidet hele vejen og kan ikke gøre noget forkert. Du skal blot lytte og nyde den velfortjente afslappende pause.

Hej...

Jeg hedder Marianne Juelsgaard. Jeg er uddannet ICI Coach & Mentaltræner og ejer af firmaet MentalForandring.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at få fokus på, hvad der er bedst for dem og gøre vejen dertil tydelig.

Jeg har speciale i at hjælpe dig, der er meget i hovedet, oplever tankemylder og nemt bliver fanget i bekymringer og negativ selvsnak. Bryde blokeringerne og finde nye veje. Jeg har selv været der, og har med uddannelse, professionel erfaring og kontinuerlig personligt udviklingsarbejde fundet genveje og super effektive metoder, som jeg brænder for at dele med dig.

Mit stærkeste ønske er at hjælpe mennesker med at få det godt med sig selv.

Læs mere