Vikl dig ud

- kom fri af det, der tynger og sæt fokus på det, du ønsker i stedet.
1:1 mindcoaching

– Vil du finde modet og styrken til at skabe den forandring, du længes efter? ✔️

– Ønsker du at komme fri af det, der dræner, så du får mere overskud og energi? ✔️

– Vil du have indsigt i, hvad der bremser dig, så du kan vælge noget andet? ✔️

– Vil du lære at gennemføre en ændring på en let og effektiv måde?✔️

– Ønsker du at tage ansvar for din fremtid, så du kan blive fri? ✔️

 

Så er 1:1 mindcoaching (mentaltræning+coaching) helt sikkert noget for dig…

 
Du oplever måske, at du …

– er utilfreds med den situation, du står i og ønsker at ændre den

– har en konkret udfordring, du har brug for hjælp til

– ønsker at ændre noget ved dig selv, men ikke kan se hvordan

– lader dig styre af, hvad dine omgivelser mon tænker og mener

– bliver fanget i hverdagen og bare gør dit bedste for at følge med

– ikke får gjort noget ved de ting, du har besluttet dig for

– har svært ved at være nærværende og i stedet tænker på alt muligt andet

– skælder dig selv ud og har negative tanker om, hvad du kan og formår

– kan blive ramt i maven af tanker som: “Spilder jeg min tid? Spilder jeg mit liv?” – “Er det virkelig det her, jeg vil?” – “Hvorfor kan jeg ikke bare være mig?

– står i venteposition til noget bedre, når bare…

 

 

Det sker ikke af sig selv

Du ved selvfølgelig godt, at tingene ikke bare sker af sig selv. Men vi bliver tit ved med at gøre de samme ting, leve på den samme måde, følge de samme strategier – og et eller andet sted håber vi så, at tingene ændrer sig på trods.

 

Vi håber på, at noget sker. Vi siger til os selv, at hvis jeg bare skruer op og gør mere af det her, så skal der nok ske ændringer. Ja, men sandsynligheden for, at du får mere af det samme er meget høj.

 

Jeg kender det så godt!! Men efterhånden har det printet sig godt og grundig fast i min hjerne, at hvis vi gør det samme, som vi altid har gjort, får vi også de samme resultater, som vi altid har fået. Derfor er det nødvendigt at gøre noget andet.

 

Og hvis det bare var ligetil, havde du jo gjort det. Ofte har vi svært ved at se, hvad der står i vejen – hvad vi selv kan gøre. Jeg har stor erfaring som coach, mentaltræner og også personligt med at bryde blokeringer og skabe ændringer – og det er bl.a. det, du får glæde af ved 1:1 mindcoaching sessions med mig.

 

 

 

 

Dit UDBYTTE 

ved 1:1 mindcoaching er, at:

 

– du får hjælp til at blive helt skarp på, hvor skoen egentlig trykker

– du bliver bevidst om dine tanker, så du kan vælge et nyt fokus

–  du ændrer dine tanker, så de støtter dig og får dig i mål

– du får indsigt i dine aktuelle blokeringer, så du kan bryde dem og komme videre

– du lærer at skrue ned for bekymringer og negativ selvsnak, så du får mere glæde og overskud

– du gennemfører forandringer på en måde, der gør det nemmere for dig at være vedholdende

 

 

 

Vil du i gang eller blot vide mere…

Ring eller skriv en sms til mig, så finder vi et tidspunkt til en uforpligtende snak.

Jeg træffes på 3024 8084 (kl. 9.00-16.00) – læg gerne en besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage.

 

 

 

Kunderne siger:

“Jeg kom til Marianne fordi jeg kunne mærke, at jeg skulle gøre noget anderledes for ikke at gå ned med stress.  

Efter et forløb med 5 gange 1:1 mindcoaching oplever jeg nu en helt anden fysisk og mental afslappethed. Jeg sover nu langt bedre om natten og er blevet mere nærværende. Mentaltræning er nu en naturlig del af min hverdag.   

Marianne er en meget kompetent coach og mentaltræner. Hun stiller gode kraftfulde spørgsmål, som skaber reflektion og åbenhed. Gennem forløbet har jeg fået nye perspektiver på problemstillingerne og har lært teknikker til at håndtere dem. Marianne har en fantastisk evne til at fange de vigtigste elementer i samtalerne og opbygger tilhørende lydfilerne omkring dem. Jeg kan kun give Marianne mine bedste anbefalinger.

Er du i tvivl?  Så gør det – det er en gave for livet!

 

– Charlotte, mor og forretningsudvikler

 


 

“Mit forløb med Marianne har ændret mit udsyn på, hvad der er vigtigt i mit liv og har givet mig redskaber til at håndtere angstanfald. I en længere periode kæmpede jeg med negative tankemønstre, der ledte til angst og depression. Som en tidligere sportsudøver på højt plan, havde jeg bildt mig selv ind, at det var min præstation i livet, der dikterede min værdi. Hvis jeg underpræsterede, var jeg mildest talt ikke meget værd i mine egne øjne (og måske heller ikke i andres). Med dette udsyn på livet skabte jeg en enorm byrde for mig selv, der udløste angstanfald.

Forløbet med Marianne udfordrede disse negative tankemønstre. Ved at bruge redskaber såsom mental og fysisk afslapning til at etablere nye positive tankemønstre, har jeg nu redskaber til at håndtere angstanfald. Angsten er nemlig ikke forsvundet fra den ene dag til den anden, men den har ikke længere kontrol over mig, jeg har kontrol over den.

Min livsglæde er steget eksponentielt under dette forløb. Stor anbefaling herfra til alle, der ønsker at tage kontrol i livet.

 

– Kristian W.

 


 

“Forløbet hos Marianne er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort mig! Det har været et virkelig lærerigt, givende og effektivt forløb, hvor jeg har udviklet mig enormt meget. Det har givet mig langt mere end mine forløb hos psykologer, og jeg har følt mig mødt på en helt anden måde og med en helt anden tilgang.

Man er i helt trygge hænder hos Marianne. Hun er en vanvittigt dygtig mentaltræner og coach med en meget høj faglighed. Derudover har hun en evne til at møde mennesker i øjenhøjde, så man føler sig hørt og forstået, og jeg har af den grund altid haft en enorm positiv følelse i kroppen efter en session med Marianne.

Forløbet har givet mig en helt ny indsigt i mig selv og muligheden for at se på situationer med helt andre øjne. Jeg har fået så mange åbenbaringer undervejs samt en hel masse konkrete værktøjer til at håndtere mine udfordringer.

Mentaltræningen har også været et enormt kraftfuldt værktøj til at få implementeret de nye tanker og ny adfærd. Når man i samarbejde med Marianne finder frem til den helt rigtige mentaltræning, som er tilpasset den enkeltes situation, så går det altså hurtigt med at opleve en reel varig ændring – DÉT er effektivt!

Jeg går fra forløbet med meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Jeg er gået fra at have en konstant og dyb følelse af utilstrækkelighed og mindreværd til i dag at føle mig sikker på mig selv og på, at jeg er god nok præcis som jeg er. Jeg har lært at tage ansvar for mig selv, at sætte grænser, stoppe tankemylderet, stole på mig selv, og derudover har forløbet øget min livsglæde helt enormt meget!

Jeg vil I allerhøjeste grad anbefale et forløb hos Marianne! Du vil ikke fortryde det.”

 

Nina, studerende