Gør det du vil

- lær hvordan du laver holdbare ændringer uden stress.
12 ugers online kursus

– Vil du lære at lave holdbare ændringer UDEN at give op på halvvejen? ✔️

– Vil du have indsigt i, hvad der bremser dig, så du kan gå udenom og gøre det du vil? ✔️

– Ønsker du mere energi og overskud, så det er nemmere for dig at få gjort noget ved det? ✔️

– Ønsker du lave en holdbar forandring på en måde, der kan passes ind i travl hverdag? ✔️

– Vil du lære at flytte dig selv og gennemføre en ændring på en let og effektiv måde?✔️

– Ønsker du at mærke så meget styrke og glæde, at alt det udenom ikke længere styrer dig? ✔️

 

Så er dette 12 ugers online kursus helt sikkert noget for dig…

 

 

Du oplever måske, at du …
 • bliver fanget i hverdagen og bare gør dit bedste for at følge med
 • ikke får gjort noget ved det, du har besluttet dig for
 • har svært ved at være nærværende og i stedet tænker på alt muligt andet
 • skælder dig selv ud og har negative tanker om, hvad du kan og formår
 • bliver styret af arbejde, familie, økonomi, logistik, fordi sådan er det jo
 • ikke får stoppet op og snakket med dig selv
 • har lyst til et pusterum, men ikke har mulighed for det
 • kan blive ramt i maven af tanker som:
  • “Spilder jeg min tid? Spilder jeg mit liv?”
  • “Er det virkelig det her, jeg vil?”
  • “Hvorfor kan jeg ikke bare være mig?
 • står i venteposition til noget bedre, når bare lige…

 

Vidste du at?

Forskning viser, at vi gentager op mod 90 % af vores handlinger fra dagen før! Derfor bliver vi tit ved med at gøre de samme ting, leve på den samme måde, følge de samme strategier – samtidig med at vi så alligevel et eller andet sted håber på, at tingene ændrer sig på trods. Vi håber på, at noget sker. Vi siger til os selv, at hvis jeg bare skruer op og gør mere, så skal der nok ske ændringer. Ja, men sandsynligheden for, at du får mere af det samme er meget høj.

 

Jeg kender det så godt!! Men efterhånden har det også printet sig godt og grundig fast i min hjerne, at hvis vi gør det samme, som vi altid har gjort, får vi også de samme resultater, som vi altid har fået. Derfor er det nødvendigt at gøre noget andet. Og hvis det bare var ligetil, havde du jo gjort det. Ofte har vi svært ved at se, hvad der står i vejen – hvad vi selv kan gøre. Og det er præcis, hvad du lærer på online kurset GØR DET DU VIL ⭐️

 

 

 

 

Dit UDBYTTE 

På dette online kursus lærer du:

– at opnå ro indeni, så du nemmere skaber fokus og overskud til din forandring

– at fjerne dine aktuelle blokeringer, så du er fri til at handle

– at ændre dine tanker, så de støtter dig og får dig i mål

– at skrue ned for bekymringer og negative tanker, så du får mere overskud

– at blive helt specifik på det, du ønsker, så du har lettere ved at flytte dig

– at gennemføre forandringer på en måde, der gør det nemmere for dig at være vedholdende

–  trin for trin, hvad der skal til, så du GØR DET DU VIL ⭐️

 

 

Hvad drømmer du om?

➡️ ➡️ … om du ønsker at blive en mor, der viser mere overskud end surhed, eller om du ønsker at komme i form er hip som hap. Hvis du VIL det, og det ikke allerede er sket, så er der brug for noget andet – og det kunne nemt være dette kursus.

Det kan også være, du ønsker at blive en bedre kæreste (uanset om du har en eller ej), en sjovere kollega eller en mere nærværende ven. Eller du drømmer om at nyde mere, grine mere, elske mere. Eller du vil i gang med et nyt job, en ny hobby eller bruge mere tid på dig selv. Kurset er skruet sådan sammen og over så lang tid, at du kan ændre på ‘plejer’ og få skabt den forandring, du drømmer om.

 

 

På online kurset får du:

 • 12 ugers forløb med nye lærings- og inspirationsinput hver uge i overskuelige steps
 • 6 moduler med undervisning på video, lydfiler og tekst (modul, 2, 4, 6, 8, 10, 12)
 • 6 moduler med mentaltræninger på lydfil, guidninger og målingstests (modul 1, 3, 5, 7, 9, 11)
 • I alt 50 elementer i form af lydfiler, videoer og pdf-filer – størstedelen er lydfiler
 • Sikkert og mærkbart udbytte med en indsats på min. et kvarter dagligt
 • Alt materiale samlet i et online læringsrum – og du kan downloade det til evig arv og eje
 • Mulighed for at tage modulerne præcis, når det passer dig – og hvor det passer dig
 • Chancen for at gentage kurset eller noget af det, hvis du gerne vil ha’ endnu mere udvikling 
 • Support af mig, hvis teknikken driller eller du har brug for vejledning
 • Mulighed for opfølgende session hos mig + en skræddersyet mentaltræning til en fordelagtig pris

 

 

 

 

Sådan foregår det…

✔️ Kurset kræver ingen forudsætninger – du guides igennem trin for trin og kan ikke gøre noget forkert.

✔️ Dit ønske om forandring og din lyst til eller dit behov for at tage hånd om det er rigelig kvalifikation.

✔️ Du får et nyt modul via mail hver uge, men kan lave dem i det tempo, der passer til dig og din hverdag.

✔️ Du har mulighed for at begynde kurset samme dag, som du køber det – det eneste du behøver er adgang til internettet.

✔️ På mentaltræningsmodulerne skal du optimalt set bruge ca. 15 min. om dagen, men du kan også vælge blot at træne 15 min. hveranden dag – alt efter hvor ivrig du er ift. at mærke øget effekt.

✔️ Undervisningsmodulerne hveranden uge kan du lave på et par timer i alt, men du kan også gå i dybden og bruge mere tid.

✔️ Jeg anbefaler, at du fortsætter de 15 min.’s mentaltræning 4-7 gange ugentligt i undervisningsmodulerne – brug det som en daglig forkælende pause.

✔️ Tidsforbrug i alt vil derfor være mellem 15 og 35 min. dagligt med tidsrammen på de 12 uger, men gør det, som det er bedst for dig – du kan jo downloade det hele og bruge lige så lang tid, du vil og har lyst til.

 

 

 

De 12 moduler 

– trin for trin lærer du, hvordan du  GØR DET DU VIL ⭐️

 

Modul 1: SKAB RO OG DEN BEDSTE START – du lærer, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for at lave forandringer på en nemmere og holdbar måde. Måske har du, lige som rigtig mange andre, svært ved helt at mærke efter, hvad du vil og skal, både i situationen og på længere sigt. At mærke efter foregår i kroppen, selvom vi gerne vil være oppe i hovedet, og når kroppen ‘larmer’ og er anspændt, lukker den af – derfor lærer du først at skabe ro i kroppen.

 

Modul 2: SÆT EN STÆRK INTENTION – hvad drømmer du om, og hvordan kommer du derhen? Du lærer trinene for at skabe succesfuld forandring, og så lærer du, hvorfor mentaltræning er så kraftfuldt og effektivt et værktøj til netop dette. Du får indsigt i hjernen, og i hvordan du bedst udnytter dens potentiale og din underbevidsthed til at opnå det, du gerne vil på en let måde. Du lærer også om alle de positive sidegevinster, du kan forvente, når du mentaltræner, og hvordan du gør det optimalt.

 

Modul 3: BRUG DIN UNDERBEVIDSTHED BEVIDST – du lærer, hvordan du skruer ned for tankerne. Tankemylder, bekymringer og spekulationer kan hurtigt komme til at fylde meget og stå i vejen for, at vi flytter os mod det, vi gerne vil. Med denne mentaltræning vil du opleve, at der skrues ned for bevidstheden, helt eller delvis, så du enten bliver tom for tanker, eller du ikke bliver forstyrret af de tanker, der er, og derfor kan modtage intuitive beskeder fra din underbevidsthed. Denne effekt vil brede sig udover selve mentaltræningen, jo mere du træner, og gøre det nemmere at træffe de rigtige valg for dig.

 

Modul 4: FORSTÅ DIN DAGLIGE HJERNEVASK –  på dette modul bliver det tydeligt for dig, hvordan dine tanker kan styre dig ud af omveje og på afveje, selvom du måske tror, at du har valgt den direkte vej eller måske ligefrem en genvej. Så hvad er det, der foregår i din daglige ‘hjernevask’, og hvordan får du den vendt til din fordel? Tankens kraft er enorm, positiv som negativ. Du lærer, hvad der aktuelt blokerer dig tankemæssigt, og hvordan du fjerner blokeringen, så du kan flytte dig og være mere fri.

 

Modul 5: FORSTÆRK DIT SELVVÆRD – du lærer at forstærke dit billede af dig selv positivt gennem en mentaltræning, som meget effektivt hjælper dig med styrke både dit selvværd og din selvtillid. Når vi er udfordrede, er vores billede af os selv måske ikke det bedste, og vi kan have en tendens til negativ selvsnak, hvilket blot gør os endnu mere udfordrede. Når vi dunker os selv i hovedet, skaber vi et negativt selvbillede, men det er tankespor, der kan ændres, og det mærker du tydeligt i dette modul.

 

Modul 6: MINDRE MODSTAND – MERE ENERGI – du lærer, hvad der egentlig er afgørende for, om vi trives eller ej. Måske skal der mindre (eller mere) til, end du tror? Eller noget helt andet end du tror? Du lærer, hvad der dræner dig, og hvad der driver dig, så det bliver tydeligere, hvad du kan skrue op og ned for. Når du er i gang med en forandring, er det meget let at blive overvældet, hvilket sætter gang i nogle uhensigtsmæssige mekanismer – dem lærer du også at tackle på dette modul, så du kan vælge vejen med mindst modstand.

 

Modul 7: LEV NU OG HER – vi kan have meget høje forventninger til os selv, når vi har truffet en beslutning om noget, vi vil. Nogle gange bliver forventningerne det, der slører billedet, så vi ikke kan se skoven for bare træer. Vi kommer til at leve i fremtiden eller i fortiden, hvilket giver ballade på de indre fronter. På dette modul lærer du at have fokus på at leve i nuet og styre din utålmodighed, så den ikke spænder ben.

 

Modul 8: LAV SELVOPFYLDENDE MÅL – du lærer en meget effektiv genvej til at komme i mål med de ændringer, du ønsker. Her kommer du til at finpudse og justere dine mål eller måske lave helt nye mål, fordi du nu står et andet sted efter at have været i gang med kurset i to måneder. Du er sikkert meget mere bevidst om, hvad du vil, og på dette modul lærer du at blive super skarp til at få formuleret det på en måde, så du automatisk tager de skridt, der skal til.

 

Modul 9: FORESTIL DIG LIGE… – du lærer at integrere dine mål i din underbevidsthed, så du ubevidst arbejder henimod dem, mens du passer dit øvrige liv. Du lærer at skabe billeder af dine mål og bruge disse visualiseringer direkte i mentaltræningen på en nem måde. Vores hjerne kan ikke kende forskel på minder fra fortiden og minder om fremtiden – de er lige virkelige – og når du først har skabt stærke billeder af dig selv i målet, har du samtidig skabt de bedste forudsætninger for realiseringen deraf.

 

Modul 10: NÅR QUICKFIX ER GODT – du lærer på dette modul teknikker til den hurtige succes. På samme måde som en energibar kan redde dagen eller situationen, når du er gået helt kold, lærer du, hvordan du hurtigt mentalt kommer på rette spor igen. Du får en slags førstehjælpskasse til de stunder, som er mere grå end lyse, eller til de stunder hvor bølgerne går højt.

 

Modul 11: STOL PÅ DIN INDRE STYRKE – nogle gange kan vi være så opslugte af at finde en løsning eller gennemskue en udfordring, at vi bliver irritable, fraværende, får hovedpine eller måske ligefrem oplever søvnløse nætter. Og livet kan byde på mange uventede udfordringer, selvom vi personligt har rykket os til et meget bedre sted at være. Derfor får du på dette modul en mentaltræning til tage imod det, der kommer med tillid til, at du finder den bedste vej igennem.

 

Modul 12: BLIV PÅ DIN VEJ – på sidste modul er du sikkert allerede i mål med noget af det, du har længtes efter, og du har samtidigt skabt dig et stærkt fundament for uanede muligheder på den personlige udviklingsvej. Du lærer på dette modul, hvordan du fastholder successen og de gode vaner, og hvordan du på forskellig vis fremadrettet kan bruge mentaltræning til at skabe flere resultater og bruge den til at forme dit liv og din fremtid, så du sikrer dig, at du GØR DET DU VIL ⭐️

 

 

 

Din investering

Prisen for hele online kurset er:

3.399,- kr. inkl. moms
eller 
899,- kr. pr. md. i fire måneder (4 rater)

 

 

 

 

Kunderne siger:

“Det kan ikke sammenlignes med nogle af alle de selvhjælpsbøger der florerer. Det her er ikke overflade eller quick-fixes. Tværtimod. Mentaltræningskurset handler om mig – og mine indre samtaler med mig selv. Det er som om, at jeg er kommet tættere på mig selv igen.
Jeg har opdaget en indre ro, som jeg kan blive ved med at finde tilbage til. Kurset har givet mig anledning til, at se på min tilværelse og stille skarpt på, hvad jeg vil og hvilke mål jeg derfor har.
Det kan siges meget kort: Det virker. Der er så mange positive virkninger ved at tage en pause i hverdagen til mig selv. Jeg sover bedre, jeg har ikke tankemylder på samme måde, jeg har bedre tålmodighed og allervigtigst – jeg føler mig mere nærværende.”

Maria Wael Nielsen, Teamleder

 

 

“Jeg har gennemført internet-kurset ”Gør det du vil” udviklet af firmaet MentalForandring ved Marianne Juelsgaard. Kurset varede i hele tolv uger. I gennemsnit brugte jeg en spændende og lærerig halv time om dagen, når det passede mig bedst. Derudover benyttede jeg mig ofte af Mariannes tilbud om at kontakte hende for yderligere vejledning. Jeg fik rigtig gode svar på alt, men det som var bedst, var hendes evne til holde min motivation oppe.

De mål, jeg har sat mig i begyndelsen af de tolv uger, har jeg alle opnået bl.a. vægttab, nu at sove som en sten og få styr på aggression ved bilkørsel – og jeg er, nu hvor kurset er overstået, allerede i gang med at sætte mig nye mål. Tankemylderet i mit hoved og stressen har jeg nu styr på, og udover det har jeg fået redskaber, som hjælper mig med min videre udvikling. Disse redskaber bruger jeg nu næsten daglig i ca. 15 min., og jeg garanterer for, at de hjælper.

Hvad var bedst ved kurset? At lære Fysisk Afspænding, at lære at bruge “det mentale favoritsted”, og last but not least Mariannes opbakning. Jeg kan kun anbefale dette fantastiske mentaltræningskursus ”Gør det du vil”, som kommer til at forandre dit liv.

Marianne, tak for din hjælp til et afslappet liv.”

Werner Ebel, Diplomingeniør

 

 

 

I TVIVL?

Er du i tvivl, om online kurset GØR DET DU VIL er noget for dig, eller har brug for at vide mere, så tøv ikke med at ringe til mig, så tager vi en snak. Jeg træffes på 3024 8084 (kl. 9.00-16.00) – læg gerne en besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage.