Hej!

Jeg hedder Marianne Juelsgaard, er ICI certificeret Coach & Mentaltræner og ejer af firmaet MentalForandring. Vejen hertil har mildest talt været snoet, men drevet af en dyb trang til at forstå og finde forklaringer på, hvorfor vi gør, som vi gør og er, som vi er. Det er jeg stadig meget optaget af. Nu på et mere bevidst plan, hvor det spændende for mig er, hvad vi selv kan gøre for at skabe det liv, vi har allermest lyst til.

 

Jeg er overbevist om, at vore tanker har en altafgørende betydning for, hvordan vores liv er og udfolder sig. Jeg er med på, at vi har så mange tanker, at vi umuligt kan give dem alle opmærksomhed, men netop dem vi vælger at fokusere på, bliver afgørende for vores virkelighed. Og vi har et valg. Vi har frihed til at vælge. Og vi må tage det ansvar, der følger med. Men vi kan aldrig gøre mere end det, vi har bevidsthed om og evner til på det pågældende tidspunkt. Og det er vigtigt!! Skyld og skam er undergravende, hvis vi vil udvikle os. Men vi må selv tage beslutningen om at ville noget andet. Derfor er det at lære nyt, finde nye veje og være vidne til, at andre udvider deres horisont, noget af det jeg elsker allermest.

 

Og ja, jeg har selv grædt og råbt og været hamrende vred og følt det uretfærdigt at blive ramt af alvorlig sygdom, ulykkelig kærlighed og karrieredrømme der brast – og nej, der var det ikke udvikling og tankefokus, der fyldte mest. Men på et eller andet tidspunkt har jeg hver gang rejst mig og taget en beslutning om at finde en vej igennem, der kunne give mig noget mere og noget bedre. Jeg har søgt hjælp, uddannet mig på forskellig vis, arbejdet på egen hånd og fundet ud af, hvad der virker og bestemt også hvad der IKKE virker. Mine personlige erfaringer, mine uddannelser og mit professionelle arbejde med udviklingsforløb de sidste mange år har givet mig en ekspertise og nogle genveje, som jeg brænder for at få i spil i samarbejde med dig.

 

Det handler om at skabe forandringer. Det handler om at finde modet. Det handler om friheden til at være dig.

 

Det vigtigste i mit arbejde vil altid være at gøre mit bedste for at se dig, som du er og tage mit udgangspunkt der.

 
 
 
Mit dybeste ønske er at hjælpe så mange som muligt med at få det godt med sig selv ⭐️

 

 

 

Uddannelsesmæssig baggrund

ICI er en international certificering, der stiller høje krav om uddannelsesniveau og etik som praktiserende coach og mentaltræner. Og derfor også din garanti for kvalitet og professionalisme.

 

Jeg er uddannet ICI Coach & Mentaltræner hos EmpowerMind Danmark, der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen. Jeg har desuden en uddannelse som pædagog, en BA i Dansk & Retorik og en cand.ling.merc i Corporate Communication.

 

Senest er jeg certificeret Pain Reprocessing Therapy (PRT) Practitioner hos Pain Reprocessing Therapy Center. Se på min anden hjemmeside www.mentalforandring-smertefri.dk hvordan jeg kan hjælpe dig med dine kroniske smerter.

 

2021 –  nu:

Associeret Partner hos EmpowerMind Danmark (underviser og coach)

 

2021 – nu:

Bestyrelsesmedlem i Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere – BDMT

 

Kåret som “Årets Mentaltræner 2019” af BDMT

 

 
 
 

En helt særlig dag i november 2019, hvor kollegerne fra BDMT kårede mig som Årets Mentaltræner 2019. Den største ære, som blev fulgt op af de fineste ord, der sluttede med "Marianne er et fantastisk menneske og en super begavet mentaltræner"

"GØR DET DU VIL"
Forløbet til dig, der også vil gå efter det, der betyder mest for dig!