WEBINAR OM AT TURDE FLYTTE SIG

Vil du lære de 5 nødvendige steps til at lave forandringer? Store som små. Webinaret handler om at finde modet og få vist vejen til at turde at gøre noget andet end 'plejer' - til at turde at gøre det, du længes efter.

Dette webinar varer en time – en time spækket med tips og gennemafprøvede steps til at lave de ændringer, du ønsker i dit liv. Vi har kun det ene liv, så hvor længe vil du gå med en drøm i maven, som du ikke får noget gjort ved? Hvor længe vil du gå og være småutilfreds med dit liv? Eller inderst inde mærke, at du lever et liv, hvor du ikke er tro mod dig selv?

Det vigtigt at turde at handle. Men hvis det skal lykkes, er det mindst ligeså vigtigt at vide, hvad der skal til, og hvordan du på nemmest og bedst mulig vis kommer i mål.

I mit arbejde med at hjælpe mennesker med at skabe det liv, de længes efter – få det godt med sig selv og være frie til at kunne gøre hvad de vil – bruger jeg næsten altid mentaltræning. Det er den mest effektive og kraftfulde vej til forandring – og så skal du kun bruge 15 min. om dagen i en god stol eller på sofaen, hvor du lytter til min guidning.

Jeg har lavet et 12 ugers online kursus GØR DET DU VIL⭐️ – hvor du trin for trin lærer at få sat handling på det, du længes efter uden at gi’ op på halvejen. Kurset består af 6 moduler med mentaltræning og 6 moduler med undervisning. De sidste 10-15 min. af webinaret fortæller jeg om kurset – du kan også læse mere HER